Tää heebo

Oma valokuva
20-vuotias muuminenäinen analysoiva luonne, jonka varhaisimpiin muistoihin kuuluu naapuripojan pureminen. Elokuvat, videopelit ja taide saavat sydämen pomppaamaan rinnasta ulos. Tulevaisuudessa tämä neiti tulee hääräämään myös oman pienokaisen kanssa!

lauantai 7. syyskuuta 2013

Pienen pieniä askeleita ja sydämen ääniä ♥

Kuten moni facebookin maailmassa seikkaileva tietääkin, meille syntyy Huhtikuussa pienen pieni ihme, eli vauva ♥ 

Tämä pienokainen ilmoitti olemassaolostaan tosi aikaisin ja sai meidät molemmat hyvin onnelliseksi. Tosin, minähän uskoin tämän olevan totta vasta kahdeksan raskaustestin jälkeen...
Kyllä, lapsi on suunniteltu ja niin kovin rakas meille molemmille jo nyt
Mun puolelta lähes koko suku taitaa olla ihan pähkinöinä tulevasta perheenlisäyksestä. Varsinkin äitini on todella onnellinen ja isoveljelleni pitää aina ilmoittaa mitä meidän elämässä tapahtuu.
Ystävät ovat onnitelleet kovasti ja eräs ystävistämme alkoikin melkein itkemään onnesta. Tällä lapsella tulee olemaan niiiiin monta rakastavaa ihmistä ympärillään!
Mainittakoon ettei vastaanotto ole kuitenkaan ollut vain iloinen, mutta siitä en tässä vaiheessa halua puhua julkisesti, säästääkseni itseni, pienen ja Matiaksen turhalta stressiltä ja pahalta ololta.

Pieni tuntuu kasvavan kovaa vauhtia, sillä myös masuni on alkanut kasvaa. Minun täytyykin tilata jo tässä vaiheessa mammafarkut! Tällä hetkellä viikkoja on vasta 8+3, mutta rakkaus papu katkarapua kohtaan on niin suuri, että välillä meinaan haljeta onnesta!
Ensi viikolla meillä onkin jo neuvola, jolloin viikkoja tasan 9+. Siitä noin neljä viikkoa eteenpäin ja näemme pienen uudestaan ultran merkeissä.
Tähän mennessä kaikki on mennyt todella hyvin ja pienen sydänääni on vahva ja erittäin tasainen masun uumenissa!
Itselläni on ollut normaalia alkuraskauden etomista ja oksentelua, sekä aivan järkyttävää väsymystä, mutta nuo oireet alkavat pikkuhiljaa väistyä tieltä!
Alustava laskettu aika tällä hetkellä on siis 16.4.2013 ♥ 

Pieni kasa vaatteita odottaa jo tulevan mummin luona, sillä meillä tulevan muuton ja muun hässäkän takia ei oikein ole tilaa säilytellä pikkuisen vaatteita. Onneksi äitini asuu aivan meidän naapurissa!
Nimivaihtoehdot papuselle on jo päätetty ja nyt täytyy vain odotella rakenneultraa ja sen jälkeen synnytystä.

Blogiin alkaa tulemaan toooosi paljon enemmän postauksia ja ne tulevat suurelta osin olemaan vauvan ja meidän kuulumisista.
Nyt on kuitenkin pakko mennä, illalla olisi tarkoitus nähdä ystäviä ja mun on vielä laitettava itseni valmiiksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti